27 Ιουν 2008

Λίγα πράγματα για τους φασίστες ή αλλιώς τις κουραδομηχανές του ΣΥΝ κ.α.

Κατακλείδα άρθρου του φασισταριού Δημοσθένη ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ (Κ.Σ. Νεολ. ΣΥΝ, μέλος Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα) που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Αυγή» στις 20/6/2008:

"Αντίθετα, γνωρίζοντας ότι "ο δημοκρατικός δρόμος προς τον σοσιαλισμό δε θα είναι ένα απλό ειρηνικό πέρασμα", καταλαβαίνουμε ότι για τη στοιχειώδη κοινωνική αυτοάμυνα απαιτούνται συγκεκριμένα "ποσά" βίας, υποστηρίξιμα τουλάχιστον στα τμήματα της κοινωνίας που μας ενδιαφέρουν προνομιακά· "ποσά" που αντιστοιχούν στην υπόθεση που υπερασπιζόμαστε και που λειτουργούν απελευθερωτικά για τους κυριαρχούμενους, αναδεικνύοντάς μας ταυτόχρονα ως παραδειγματική και ηθική δύναμη. Τέτοια δύναμη, βεβαίως, δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ αν οι πολιτικές μας παρεμβάσεις εξαντλούνται σε δελτία τύπου αγχωμένα μέσα στη νομιμοφροσύνη τους."


Το φασισταριό που σύνταξε το παραπάνω, προφανώς, αγνοεί τι σημαίνει δημοκρατία.

Επίσης, εάν αντικαταστήσουμε το «δημοκρατικός δρόμος προς τον σοσιαλισμό» σε «απολυταρχικός δρόμος προς τον εθνικοσοσιαλισμό» έχουμε ένα συνηθισμένο άρθρο της Χρυσής Αυγής.

SYRIZA KSYRIZA

Οι κουραδομηχανές της νεολαίας του ΣΥΝ γιατί ανέχονται να έχουν έναν φασίστα ως μέλος τους;

Η εφημερίδα Αυγή γιατί δημοσίευσε έναν λίβελο που προτρέπει σε βία;

Χμ... οι κατά τα άλλα "αντιεθνικιστές" του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ δεν είναι αυτοί που προβάλουν και υπερασπίζονται εθνικισμούς άλλων λαών ή κρατών;


Tί κοινό έχουν με τους φασίστες της Ιταλίας;



Δείτε ακόμα:


Όχι ρε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίζει τους αναρχικούς!!

Η φασιστική λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΕΑΑΚ συνεχίζεται - Μέρος 2ο

Ο Νεοταξικός φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ βάζει βέτο σε δημοκρατικότατο νόμο!

Σήμερα καίνε βιβλιοπωλεία – Αύριο θα μπορούν να κάψουν την δημοκρατία


Δεν υπάρχουν σχόλια: