8 Ιουλ 2009

Οι δύο όψεις του κράτους και της βίας

Το κράτος υπέρ και εναντίον πολιτών (7/7/2009)

Βία για την υπεράσπιση των κατοίκων – πολιτών (επεισόδια δουλέμπορων αντιρατσιστών, Αλβανών, μαυροκόκκινων κ.λπ. εναντίον πολιτών).
Θεμιτή και αναγκαία βία από το κράτος. Όργανα του νόμου και της τάξεως, αν και άργησαν επιδεικτικά να επέμβουν, σαπίζουν μαυροκόκκινες «αναρχικιές» και Αλβανούς. Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται η αλβανική σημαία με το χαρακτηριστικό δικέφαλο αετό των Βυζαντινών.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑ

ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣΣημαία με βυζαντινό αετό στα χέρια Αλβανών παρέα με δουλέμπορους αντιρατσιστες

Όλοι αυτοί οι δήθεν «αντιεξουσιαστές» κ.λπ. γιατί δεν ήρθαν εχθές στο Γραμματικό και επέλεξαν την ίδια ημέρα την Αθήνα για την δράση τους;
Μήπως έχουν ρατσιστικά κριτήρια και έτσι επιλέγουν την υπεράσπιση αλλογενών αλλοδαπών αντί για την συμπαράσταση στους Έλληνες πολίτες που αντιστέκονται στους άδικους νόμους ή συμβαίνει κάτι άλλο (π.χ. προστατεύουν την παράνομη μετανάστευση, το δουλεμπόριο και τις "τσέπες" των αφεντικών τους με τις πράξεις τους);

Για τα επεισόδια των τραμπούκων εναντίον πολιτών στην Αθήνα: "Στην Αστυνομία προσήχθησαν τέσσερα πρόσωπα, τα οποία μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους αφέθησαν ελεύθερα."
Πηγή: Ναυτεμπορική

Βία εναντίον των κατοίκων – πολιτών (εγκατάσταση ΧΥΤΑ στο Γραμματικό)
Άσκηση άσκοπης κρατικής βίας εναντίον των πολιτών. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ανικανότητας της ολιγαρχίας (βουλής των 300). Τίποτα από αυτά δεν θα είχε λάβει χώρα εάν είχε επιλεγεί η περιοχή της Πολιτείας, της Εκάλης της Νέας Ερυθραίας ή του Διονύσου για την κατασκευή ΧΥΤΑ ή ακόμα καλύτερα εάν είχαν επιλέξει οι πολίτες της Αττικής που έπρεπε να κατασκευαστεί.

Για τα επεισόδια στο Γραμματικό: "Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος ασκήθηκαν σε βάρος του κοινοτάρχη Γραμματικού, του οδηγού του και πέντε κατοίκων, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της δημιουργίας ΧΥΤΑ στην περιοχή."
Πηγή: Ναυτεμπορική

ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΟλιγαρχικό κράτος εναντίον πολιτών. Απαράδεκτο!

Όταν το κράτος (πολιτικοκοινωνικό συμβόλαιο ενώσεως κ.λπ. σύμφωνα με τον Ρουσσώ) είναι αλαζονικό, άφοβο και «δεν λογαριάζει τίποτα» γίνεται άδικο και δεν σέβεται ούτε τους αστυνόμους θεούς κι ούτε τους πολίτες του.

Στην περίπτωση της Αθήνας η πορεία των δουλέμπορων αντιρατσιστών, Αλβανών, μαυροκόκκινων, «αντιεξουσιαστών» κ.λπ. συνοδευόταν από δυνάμεις των ΜΑΤ. Αποτέλεσμα: 0 συλλήψεις!!!

Στην περίπτωση του Γραμματικού η πορεία των εκσκαφέων και των άλλων μηχανημάτων των εργολάβων συνοδευόταν από 7 κλούβες των ΜΑΤ.
Αποτέλεσμα: 7 συλλήψεις και διώξεις!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Περισσότερα:

Νόμος, ανδρεία και φόβος. Η ακαταμάχητη ισχύς του Κράτους και της Βίας.
Εκτός των άλλων, αναφέρω ότι σύμφωνα με τον Αισχύλο, ο φόβος είναι το χαλινάρι που χρησιμοποιείται για να μην γίνεται το κράτος άδικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: