21 Μαΐ 2009

Πλησιάζει η ώρα της αλληλοσφαγής ερεβαίων

Από Ναυτεμπορική:
Το Ιράν εκτόξευσε με επιτυχία πύραυλο εδάφους-εδάφους με βεληνεκές 2.000 χλμ, σύμφωνα με δήλωση του Ιρανού προέδρου που μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
«Ο πύραυλος Sejil 2, προηγμένης τεχνολογίας, εκτοξεύτηκε σήμερα... και προσγειώθηκε ακριβώς στο στόχο του», δήλωσε ο πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην επαρχεία Σεμνάν στο βόρειο Ιράν, όπου σύμφωνα με το IRNA έγινε η εκτόξευση.
Ένα βεληνεκές 2.000 χλμ., περίπου ίσο με αυτό του ιρανικού πυραύλου
Shahab 3, επιτρέπει στον πύραυλο να φτάσει μέχρι το Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις στον Περσικό Κόλπο.>>>Αρχή "υπερβολικών σκέψεων":

Εεεε ρε γλέντια. Έχει να πέσει πολύ «σουλτάν μερεμέτ» στους ερεβαίους μουλάδες και απόγονους των Περσών από τα πυρηνικά παλούκια των πνευματικών απόγονων των αυθεντικών ερεβαίων.

Φυσικά οι Πέρσες δεν είναι «αντούβιανοι». Θα φωνάξουν «Marg bar Esraeel» και θα αντεπιτεθούν με βαλλιστικά παλούκια βεληνεκούς 2.000 χλμ. οργώνοντας το Ισραήλ και το λόφο της Σιών.

-------------

Καθώς διάβαζα την είδηση για το βαλλιστικό πύραυλο, Ισραήλ και Ιράν (Περσία) θυμήθηκα κάποια πραγματάκια όπως:
- Η σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων σε Κυρηναϊκή, Κύπρο, Αίγυπτο, ιεροσυλίες κ.λπ. από τους ξεβιδωμένους αυθεντικούς ερεβαίους.
- Οι ιεροσυλίες, η πυρπόληση των Αθηνών, η καταστροφή της Ερέτριας και της Μίλητου, οι ακρωτηριασμένοι Έλληνες της Περσέπολης κ.λπ. από τους εισβολείς δούλους των άριων Περσών.

Δεν είμαι απόλυτα οπαδός του γνωστού «Ὀφθαλμὸν ἀντὶ ὀφθαλμοῦ καὶ ὀδόντα ἀντὶ ὀδόντος». Όμως φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά για τα δυο κράτη ερεβαίων μια απόδοση δικαιοσύνης από την αδράστεια κόρη της Νυκτός.

Ελπίζω να μην πραγματοποιηθεί η αλληλοσφαγή ηλίθιων ενηλίκων ερεβαίων.
Όμως αν πραγματοποιηθεί τότε θα την απολαύσω!

>>>Τέλος "υπερβολικών σκέψεων"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: