3 Οκτ 2009

Βουλευτικές εκλογές 2009 και ψήφος

Καλό μήνα!

Βουλευτικές εκλογές: Δημοκρατική διαδικασία μιας ημέρας για να αναδειχθεί μια ολιγαρχία διάρκειας τεσσάρων ετών.
Θα εκλέξουμε τους αντιπροσώπους μας. Μόνο που συνήθως δεν έχουν την δυνατότητα να μας αντιπροσωπεύουν.
Εύστοχα αναφέρει ο Αλφειός Ποταμός: Την ''παγκόσμια ημέρα των ζώων'', δηλ. στις 4 Οκτωβρίου 2009, θα γίνουν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα.

Δηλαδή "shit high and watch far"...

Πρώτα οι πολίτες;

Το κόμμα «Νέα Δημοκρατία» των ανίκανων, του Paki Pavlopoulo, της Γιαννάκου, της Μητσοτάκαινας και του ραγιαδικού «Καραμανλισμού» δείχνει πως δεν επιθυμεί να κερδίσει τις εκλογές. Νιώσαμε την ανικανότητα του κόμματος της Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια.

Εκλογές έρχονται και ήδη τα γνωστά Πασόκεμον-Πρασινοφρουροί ακονίζουν τα δόντια τους και είναι έτοιμοι να διχάσουν πάλι τους πολίτες (ελπίζω να μην γνωρίζετε τι εννοώ). Επίσης, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Γ.Α.Π. πρόκειται να δώσει πολιτικά δικαιώματα σε παράνομα εισελθόντες αλλογενείς αλλοδαπούς και άλλα πολλά δικαιώματα και βοηθήματα που ακόμα ΔΕΝ έχουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες!

Τουλάχιστον η πράσινη λαίλαπα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει σχέδιο δράσης. Ειλικρινές και εφαρμόσιμο (εδώ γελάμε).

Το ακροαριστερό Κ.Κ.Ε., ενώ υποστηρίζει τους Έλληνες ειδικευμένους εργάτες, ΔΕΝ υποστηρίζει τους ανειδίκευτους ή και χαμηλής ειδίκευσης Έλληνες εργάτες/υπαλλήλους. Το Κ.Κ.Ε. θα γίνει ο νεκροθάφτης του εργατικού κινήματος των Ελλήνων (οι δολοφόνοι είναι άλλοι άχρηστοι).

Το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. πάσχει από τα γνωστά (ιδεοληψίες, αντιεθνισμός, κοσμοπολιτισμός ανάλογος του χριστιανισμού και του υπερεθνικού καπιταλισμού, φασίζουσες νοοτροπίες κ.λπ.) και άλλα ακόμη χειρότερα.
Για πρώτη φορά σκέφτηκα να ψηφίσω ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. επειδή θα ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας ο σκιτσογράφος και συντάκτης ΣΤΑΘΗΣ. Όμως, δυστυχώς υπάρχουν μέσα στο κόμμα πολλά αντεθνικά ραμολιμέντα (από αυτά που αφρίζουν μόλις ακούσουν λέξη που αρχίζει με Ελλ...), τα οποία έσκουξαν και «κατηγόρησαν» τον Στάθη Σταυρόπουλο για εθνικισμό και έτσι εξαιρέθηκε από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο δημοσιογράφος Νίκος Ξυδάκης τους απάντησε σωστά. Ωστόσο ακόμα κοιμούνται στην Κουμουνδούρου.
Ευτυχώς μου θύμησαν τον διεθνιστικό χαρακτήρα του κόμματος και έτσι επανήλθα στην πραγματικότητα.

Πλεονέκτημα του δεξιού κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ. είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης και το ενδιαφέρον για τους πολίτες και την εξωτερική πολιτική. Μειονέκτημα του ΛΑ.Ο.Σ. είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης και οι σχέσεις του κόμματος με ένα παιδί του εβραϊσμού (δηλ. τον χριστιανισμό). Επίσης, στα κατά του κόμματος είναι η «υπόθεση Ροντούλη» (και ίσως όχι ο Ροντούλης παρ' ολο που δεν τον συμπαθώ τον βουλευτή), καθώς και η περιορισμένη ρητορική του κόμματος περί «λαθρομεταναστών» αντί για το σωστό ορισμό: Παράνομα εισελθόντες αλλογενείς αλλοδαποί. Φοβάμαι ότι στο μέλλον θα δούμε άλλη μια κωλοτούμπα του Καρατζαφέρη. Ήδη κάτι τέτοιο φάνηκε στην απάντηση που έδωσε στο ανόητο, λαϊκίστικο αλλά και απλό ερώτημα για την «λαθρομετανάστευση» του δημοσιογράφου Τσίμα στα πλαίσια του "debate".

Τα στελέχη του κόμματος Πράσινοι «Οικολόγοι» των γνωστών επαγγελματιών αντιρατσιστών και «προσφυγόφοβων» Τρεμόπουλων κ.α. ευτυχώς αυτό-αποκαλύπτονται. Κάτι που οι περισσότεροι και περισσότερες γνωρίζαμε, το αποκάλυψε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας των Πράσινων Οικολόγων (2007):
«ο κ. Τρεμόπουλος, που είναι υποχείριο της πολιτικής των ΗΠΑ»
«Ο κ. Σόρος στηρίζει οικονομικά τα Σκόπια. Ο ίδιος άνθρωπος έδωσε υποτροφία στον Τρεμόπουλο. Τι άλλο να σας πω; Παίζει το παιχνίδι των Αμερικανών»
«Είναι επαγγελματίες πολιτικοί. Και ο Νίκος Χρυσόγελος είναι, όπως και ο Τάσος Κρομμύδας. Όλοι της ομάδας Τρεμόπουλου»
«Είχε την «Αντιγόνη», μια ΜΚΟ, που πληρωνόταν από τα υπουργεία. Το ίδιο και η ΜΚΟ του Χρυσόγελου, που ήταν στα μέσα και στα έξω με τα υπουργεία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κρατικοδίαιτοι και συνηθισμένοι σε αυτές τις σχέσεις με την εξουσία. Την ξέρουν πολύ καλά»

Εάν θέλετε οικολόγους στο κοινοβούλιο των 300 προτιμήστε τους υποψηφίους των Οικολόγων Ελλάδας (βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ.) ή υποστηρίξτε κάποιον πράσινο που δεν είναι ανθέλληνας, πολιτικάντης (καλό ψάξιμο).


Ανεξάρτητα από κόμμα...

- Υποστηρίξτε όποιον υποψήφιο πρόκειται να στηρίξει πρώτα τον πολίτη (ναι φτάσαμε στο σημείο να ζητάμε το αυτονόητο) και την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων.

- ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ! Πρώτα στέγη, βασική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, επιδόματα κ.α βοηθήματα στους Έλληνες!

- Εναντιωθείτε στους εθνομηδενιστές και τον επιθετικό ρατσισμό εναντίων των Ελλήνων.

- Υποστηρίξτε την εθνική ανεξαρτησία και την εθνική υπόσταση.

- Μην ξεχνάτε πως το κράτος πρέπει να υπηρετεί το έθνος και τους υπόλοιπους πολίτες.

Δηλαδή, ψηφίστε ανθρώπους.


Δείτε και αυτά:
- ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ-ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΥΔΕΝ ΣΦΑΛΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ
- ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: