20 Μαρ 2008

Νεοκλής Σαρρής για Τσίπρα, Βερέμη, γκάφα Μπακογιάννη, Τούρκους υπερεθνικιστές - σοσιαλδημοκράτες κ.α. (εκπομπή 11/03/2008)

ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ MACEDONIA ΕΔΗΚ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ANTINAZI ΣΥΝ ΣΥΡΙΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Κύπρος Πολιτική ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΑΣ HELLAS GREECE

Τα παρακάτω δεν είναι μέρος της υπερβολικής σκέψης μου...


Ο Νεοκλής Σαρρής είναι καθηγητής της Κοινωνιολογίας της Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συγγραφέας και Πρόεδρος της Ενωσης Δημοκρατικού Κέντρου (Ε.ΔΗ.Κ.)

Κάθε Τρίτη βράδυ εμφανίζεται στην εκπομπή «ΤΟΜΕΣ» του δημοσιογράφου (και πρώην συντάκτη της Ελευθεροτυπίας) Κώστα Χούντα.

Το αρχείο των πρόσφατων εκπομπών θα το βρείτε στην διαδικτυακή διεύθυνση www.youtube.com/user/LoMak62 . Απαραίτητο για κάθε δημοκρατικό κεντρώο Ελληνα!



Διάρκεια: 06:34



Διάρκεια: 10:24



Διάρκεια: 06:00

Περίληψη: Δημοσιεύτηκε στον τούρκικο τύπο ένα σχέδιο 8 φάσεων για την πραγματοποίηση μιας συνταγματικής συνθήκης που αφορά την Κύπρο. Το σχέδιο προέρχεται από το πανεπιστήμιο της Ζυρίχης.




Διάρκεια: 08:58



Διάρκεια: 06:20


Περίληψη: Ο Βερέμης εξεταζόμενος από την αρμοδία επιτροπή της Βουλής είπε ψέματα. Η συγκεκριμένη επιτροπή εκλύθει για να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της σ' αυτόν προκειμένου να διοριστεί επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας.

Πρόσφατα, σε παρουσίαση βιβλίου του Βερέμη και ύστερα από ερώτηση του κ. Καρατζά, ο καθηγητής Βερέμης έγινε αρνητής γενοκτονιών!!! Αυτή η δήλωση του Βερέμη ηχογραφήθηκε! Ωστόσο αυτός είπε ψέματα στην αρμόδια επιτροπή της βουλής όταν ερωτήθηκε από τον βουλευτή Αδωνι Γεωργιάδη για αυτήν την δήλωση του: Δήλωσε ότι ουδέποτε έχει πει πως δεν έγιναν γενοκτονίες των χριστιανικών πληθυσμών.

Σχόλιο: Τα σούργελα και η σχολή του "συνωστισμού του κόσμου στο λιμάνι της Σμύρνης..." συνεχίζουν το έργο τους.


Δείτε και αυτό:
- Κι όμως, κύριε Βερέμη, εσείς λέτε ψέματα και όχι το «ΠΑΡΟΝ» - Του Αριστείδη Καρατζά

1 σχόλιο:

βιβλιοπωλείο "χωρις όνομα" είπε...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το βιβλιοπωλείο «χωρίς όνομα» σας προσκαλεί στην συζήτηση με θέμα Θράκη 2010 μία ιδιότυπη «τουρκοκρατία» με ομιλητές τους :

-Κώστα Καραϊσκο, εκπαιδευτικός, εκδότης της εφημερίδας Αντιφωνητής

-Νεοκλή Σαρρή, καθηγητής

-Άκη Κοσώνας, δημοσιογράφος

-Γιώργο Καραμπελιά, συγγραφέας, εκδότης περιοδικού Άρδην

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Μαϊου, στις 7.30 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο «Σήμαντρο» στον Χολαργό, Ελευθερίου Βενιζέλου 59 Α (4η στάση Χολαργού, από λεωφ. Μεσογείων).

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-6546742.