1 Μαρ 2008

Οπισθοδρομισμός και Φασιστική προπαγάνδα από τα σούργελα του κΕΜΟ (μέρος Β’)

Μέρος Β': Για την πρόσφατη ημερίδα

Μερικά στοιχεία για τους δογματικούς, επίκουρους, λέκτορες και υπάλληλους βιβλιοθηκών της πρόσφατης ημερίδας για τους δοσίλογους Αλβανοτσάμηδες ή Τουρκαλβανούς της Θεσπρωτίας, που συνεργάστηκαν με τους φασίστες και τους ναζιστές.

Στέφανος Παπαγεωργίου (ο Συντονιστής της ημερίδας)
Δογματικός καθηγητής Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έγινε ευρύτερα γνωστός όταν κατηγόρησε τον καθηγητή Κοινωνιολογίας της Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (πρώην Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνιολογίας) και πρόεδρο της Ε.ΔΗ.Κ. (Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου) κ. Νεοκλή Σαρρή ότι αποκαλεί τους Τούρκους «ζώα»!
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πρόσφατα ο γνωστός καθηγητής και πρόεδρος της Ε.ΔΗ.Κ. κ. Νεοκλής Σαρρής, ο κ. Παπαγεωργίου έχει γράψει μια περισπούδαστη μελέτη όπου ισχυρίζεται ότι οι Κύπριοι δεν είναι Έλληνες και ότι αναγκάστηκαν να δηλώσουν Ελληνες από το 1912!!! Αυτό το δέχονται και οι Τούρκοι πεισμώνως. Αναγνωρίζουν τους Έλληνες ως Ρωμιούς δηλ. ως θρησκευτική κατηγορία και όχι εθνική! Αυτήν την αντίληψη την καλλιεργούν συστηματικά και στην Ελλάδα...

Ηλίας Σκουλίδας
Υπάλληλος στην βιβλιοθήκη του ιστορικού στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων . Η εργασία του στο Πανεπιστήμιο δεν έχει σχέση με τις επιστημονικές του ομιλίες.


Και η φασιστική τριάς του κΕΜΟ ή είμαι ΕΜΟ ναζιστής αλλά θέλω να με αποκαλούν φιλελεύθερο (θα 'θελες!) ή ακραίο-αριστερό. Ακραίο ναι, αλλά αριστερό από πού και ως που (εκτός εάν εννοείτε αριστερός όπως μερικά νεο-δεξιά κωθώνια του Συνασπισμού ή όπως ο Μουσολίνι που ήταν μέγας σοσιαλιστής και αναρχικός προτού έρθει στην εξουσία της Ιταλίας):


Δημήτρης Χριστόπουλος
Ιδρυτικό μέλος κΕΜΟ. Λέκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου. Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου!!! Προφανώς δεν θεωρεί ανθρώπους τους Ελληνες!!!
Συχνά, παραποιεί και πλαστογραφεί (ελπίζω όχι εσκεμμένα) τον πολιτικό, ιστορικό και γλωσσικό προσδιορισμό των σλαβόφωνων.
Υπέρμαχος του κατάπτυστου βιβλίου ιστορίας της καθηγήτριας γαλλικών Ρεπούση (Μετατροπή γενοκτονιών σε συνωστισμούς κ.λπ.). Στην ημερίδα για τους Αλβανοτσάμηδες υπερασπίστηκε ξανά (του έγινε έμμονη ιδέα) το αντιεπιστημονικό βιβλίο της Ρεπούση και πρόσβαλε Βορειοηπειρώτες, Πόντιους και Μικρασιάτες. Λόγω των ασυναρτησιών του έφαγε κάργα κράξιμο από πραγματικούς αριστερούς αντιεξουσιαστές, πατριώτες, μέλη της Βορειο-Ηπειρώτικης νεολαίας, Ηπειρώτες κ.λπ. όπως φάνηκε από την τηλεόραση.

Kωσταντίνος Τσιτσελίκης
Ιδρυτικό μέλος κΕΜΟ. Επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Όπως ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο, αναφέρεται ως γνωστός (κατά φήμες) περιστασιακός σύμβουλος της λεγόμενης «Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης», σύμφωνα με την εφημερίδα ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ.
Σε άρθρο δημοσιευμένο στον δ.τ. της «ανανεωτικής πτέρυγας του Συνασπισμού» αμφισβητεί την Συνθήκη της Λοζάνης (!!!) και αναφέρεται σε «τουρκο-μουσουλμανική» μειονότητα της Θράκης. Για να αναγνωρίζει τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα πρέπει, εκτός από ανιστόρητος (βλ. συνθήκη Λωζάνης και ισχυρισμούς Τουρκίας για άρθρα της συνθήκης), να είναι και ηλίθιος.
Χέρι-Χέρι ο Τσιτσελίκης Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης Χριστόπουλος : βλ. Βιβλίο «Το μειονοτικό φαινόμενο στην Ελλάδα» των ιδίων (Εισαγωγή: Χρήστος Ροζάκης!!!)

Λάμπρος Μπαλτσιώτης
Νομικός και μέλος του κΕΜΟ. Τέχνη του να ανεβάζει και να χαμηλώνει «επιστημονικά» τους αριθμούς θυμάτων κατά το δοκούν (βλ. δημοσίευμα σε εφημερίδα Βήμα 7-4-2002, όπου "έφαγε" 9 νεκρούς). Υπέρμαχος του κατάπτυστου βιβλίου ιστορίας της καθηγήτριας γαλλικών Ρεπούση (Μετατροπή γενοκτονιών σε συνωστισμούς κ.λπ.).
Επίσης, συνήγορος υπεράσπισης του γνωστού, για τις παρενοχλήσεις του εναντίων των Βλάχων, Σωτήρη Μπλέτσα για το αδίκημα της "διασποράς ψευδών ειδήσεων" (αρχικά τον έκαψε τον άνθρωπο και καταδικάστηκε ο Μπλέτσας σε 15 μήνες φυλάκιση, αργότερα αθωώθηκε από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών).


ΤΑΠΕΡΜΑΝ: Το παλιό είναι ο εχθρός μας!

Οι απολογητές των φασιστών και των δωσίλογων Αλβανο-τσάμηδων τι κοινά έχουν μεταξύ τους;

1) Είναι μέλη του Κ.Ε.Μ.Ο.

2) Ήταν (και τουλ. ένας που είναι ψυχωτικός συνεχίζει να είναι) υπέρμαχοι του κατάπτυστου βιβλίου ιστορίας της καθηγήτριας γαλλικών Ρεπούση (Μετατροπή γενοκτονιών σε συνωστισμούς, ωραιοποιημένο παρελθόν της "συνύπαρξης" κάτω από το Τούρκικο ζυγό κ.λπ.). Έτσι εξηγούνται οι κοινές εμφανίσεις τους με τους νεοταξίτες Σωμερίτες (γνωστοί υποστηρικτές ιμπεριαλιστών) και τους Λιάκους (εκσυγχρονίστε μας).

3) Υποστήριξαν όλοι το σχέδιο Ανάν. Δεν ενοχλήθηκαν που υποστήριξαν ανοιχτά ένα σχέδιο που καταστρατηγεί την ισότητα της ψήφου, νομιμοποιεί το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας – έποικοι -, την διατήρηση του τούρκικου στρατού κατοχής στην Κύπρο κ.α.

4) Συνέταξαν τη μελέτη με τίτλο "Η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία"! Η μελέτη τους δημοσιεύτηκε στα "Σύγχρονα Θέματα". Η μελέτη τους επικαλείται και έρευνα του Ιδρύματος Soros! Επί πλέον αναφέρονται σε «Μακεδόνες»... Επίσης, δεν βρήκαν αρκετή καταπίεση των Αλβανών εναντίον των Ελλήνων στην Βόρειο Ήπειρο!!! Μπορείτε να την βρείτε στο cache του google.

5) Αναπαράγουν συστηματικά υπερ-εθνικιστικά στερεότυπα ξένων κρατών

6) Συχνές αναφορές στους παραπάνω «επιστήμονες» από το εθνικιστικό www.florina.org και το υπερεθνικιστικό και ακροδεξιό www.maknews.com

Λοιπόν, τα παίρνετε ($$$$);

Είστε φασισταριά;

Έχετε ψυχολογικό πρόβλημα με τους Έλληνες (και γίνεστε απολογητές των φασιστών);

Μήπως συμβαίνουν και όλα τα παραπάνω;;;


Βρε ‘σεις φασισταριά, σούργελα του «εκσυχρονισμού», επίδοξοι καθηγητές, ο Γκέμπελς είναι άγγελος σε σχέση με εσάς!!! Οι ισχυρισμοί σας καταλήγουν σε γελιοποίηση που έχει ξεπεράσει τα όρια της αηδίας.


Περισσότερες πληροφορίες:
Τα «Σοράκια» του Παντείου έσπασαν τα μούτρα τους...
Στο κενό έπεσε η επιχείρηση που έγινε χτες στο Πάντειο πανεπιστήμιο να ανακινηθεί «μειονοτικό ζήτημα» Τσάμηδων από Πανεπιστημιακούς που κινούνται γύρω από την γραμμή Τζωρτζ Σόρος-ΗΠΑ στα βαλκανικά ζητήματα. Το πολυπληθές κοινό αποδοκίμασε έντονα τις τοποθετήσεις ορισμένων ομιλητών που έδειχναν «ανθελληνικές» ή απείχαν εμφανώς της νηφάλιας ερευνητικής προσέγγισης της ιστορικής αυτής περιόδου.
Τσάμικος ταμπάκος από την Πάντειο-Επικίνδυνος πανεπιστημιακός «ερασιτεχνισμός»
Όταν ακόμη και σε σχετικά ελληνικά συγγράμματα γίνονται βιβλιογραφικές παραπομπές σε προπαγανδιστικό υλικό της εποχής του Μεσοπολέμου, τότε έχουμε να κάνουμε όχι με πανεπιστημιακούς αλλά με ερασιτέχνες του είδους.
CDRSEE IV
Ο Ρίτσαρντ Σίφτερ , πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (CDRSEE), είναι στρατευμένος σιωνιστής. Είχε διατελέσει πρόεδρος του Αμερικανο-εβραϊκού Ιδρύματος Διεθνών Σχέσεων [The American Jewish International Relations Institute] αλλά και του Εβραϊκού Ινστιτούτου για Θέματα Εθνικής Ασφαλείας Σχέσεις του CDRSEE με Ελληνο-Τουρκικού Φόρουμ και Μ.Κ.Ο., βιβλίο ιστορίας κ.λ.π.
CDRSEE VI [του Γιώργου Τσάπανου]
Συνέχεια των παραπάνω και αναφορά στο κΕΜΟ
ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ
Ε ρε γλέντια!!! Χρηματοδότηση του κΕΜΟ από Ίδρυμα του Τζορτζ Σόρος!
ΒΛΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ
Δ.Τ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων: Κόλαφος για τις ‘Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (NGOs)’, που προσπαθούν να παρακάμψουν και να υποκαταστήσουν την Ομοσπονδία, κινούμενες μόνο από και προς ίδιον οικονομικό όφελος. Αναφορά σε κατ’ επάγγελμα «μειονοτικούς» όπως η ιδιωτική Εταιρεία-Επιχείρηση του κ. Σ. Μπλέτσα.
30 Βλαχογενείς δήμαρχοι: Είμαστε Έλληνες, όχι μειονότητα
Οι βλαχογενείς δήμαρχοι και κοινοτάρχες προειδοποιούν ότι θα αντιδράσουν δυναμικά και σημειώνουν ότι από τα ιδρυτικά μέλη του ΚΕΜΟ ήταν ο Χρήστος Ροζάκης, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και στενός φίλος του Κώστα Σημίτη. Καταδικάζουν κάθε είδους δραστηριότητες που οδηγούν στην κατασκευή ανύπαρκτων μειονοτήτων.
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΛΑΧΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤIΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αναφορά στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, το State Department των ΗΠΑ κ.α.
Εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα
Ομιλία της Νίνας Γκατζούλη (Αντιπρόεδρος της Παμμακεδονικής Αμερικής 2006). Αναφέρει τους ανθρώπους και τους φορείς που κάνουν εκουσίως ή ακουσίως αναπαραγωγή Σκοπιανής προπαγάνδας κ.λπ.

Περί αλβανοτσάμηδων ή Τουρκαλβανών της Θεσπρωτίας:
«ΤΣΑΜΗΔΕΣ» -ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
Μερικά από τα εγκλήματα των ΦΑΣΙΣΤΩΝ και δοσιλόγων Αλβανοτσάμηδων ή Τουρκαλβανών της Θεσπρωτίας
Απόσπασμα (σε PDF) από το βιβλίο του Δημητρίου Μαγκριώτη: Θυσίαι της Ελλάδος και εγκλήματα κατοχής.
Περιέχει αρκετά στοιχεία για την συνεργασία των αλβανοτσάμηδων με τους φασίστες Ιταλούς και τους ναζιστές, καθώς και πολλές πληροφορίες (μαρτυρίες, καταθέσεις κ.α.) για τα εγκλήματα των πρώτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: