11 Δεκ 2008

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝΑυτοοργάνωση Ελλήνων και Ελληνική αντεπίθεση εναντίον των δειλών αλητών στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Ο καθυστερημένος δήμαρχος, ο γνωστός σαλτιμπάγκος Φούρας, και κάποια ιδιωτικών συμφερόντων ΜΜΕ γιατί ενοχλήθηκαν; Το διεστραμμένο και αντιδημοκρατικό παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΧΑΪΑ γιατί συνεχίζει την τακτική της κεντρικής διοίκησης του κόμματος; Διαβάστε και γελάστε με τις ηλιθιότητες των σούργελων του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊα που κάνουν το άσπρο μαύρο και βαφτίζουν τις αναρχοφασιστικές «Ομάδες Δράσεως Βανδάλων» σε «φοιτητές και πολίτες».
Γιατί τέτοια διαστροφή και συγκάλυψη των αναρχοφασιστών βανδάλων ξανά από παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ;

Αναρχοφασίστες...Είναι αδόκιμος ο χαρακτηρισμός; Σύμφωνα με την ιστορία του Φασισμού μοιάζει σωστός. Τον σοσιαλιστή και πατέρα του φασισμού, Μουσσολίνι αποκαλούσαν τέλειο αναρχικό! Ακροαριστεροί , αναρχικοί μαρξιστές κ.λπ. ήταν οι πιο βίαιοι φασίστες και κυρίως, αυτοί συγκρότησαν την δυναμική φασιστική αριστερή οργάνωση "Δέσμες επαναστατικής δράσεως" (Fasci d' azione revoluzionaria)!!!

Είναι τόσο ηλίθια και ανισσόροπα τα σούργελα του ΣΥΡΙΖΑ που -δίχως να το θέλουν- καταδικάζουν την αντι-συγκέντρωση (στο κείμενο τους αποκαλούν σκιάχτρο τις αντι-συγκεντρώσεις) στην οποία συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι καραγκιόζηδες στον Αγ. Παντελεήμωνα. Η αντισυγκέντρωση-σκιάχτρο έγινε πρόσφατα με αφορμή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δημοκρατικών πολιτών και κατοίκων της περιοχής Αγ. Παντελεήμωνα.

Το μη-δημοκρατικό κράτος δεν προστάτευσε τους Έλληνες πολίτες του. Επομένως οι δημοκράτες πολίτες της Πάτρας είχαν δυο επιλογές. Ή να κρυφτούν ή να επιστρατεύσουν την αρετή της ευψυχίας. Ως Έλληνες έπραξαν το δεύτερο: Αυτοάμυνα με σθένος όπως αρμόζει σε ελευθεροπρεπείς πολίτες. Κάτοικοι, έμποροι, καταστηματάρχες, εργαζόμενοι έκαναν το καθήκον τους:

Σε περιπτώσεις που η Πολιτεία (αστυνομία-δικαιοσύνη-θεσμοί) αδυνατεί να προστατεύσει τον πολίτη, τότε ο πολίτης έχει την ιεράν υποχρέωση και καθήκον να προστατεύσει τον εαυτόν του, την οικογένεια του, το σπίτι του ή την εργασία του. Πρόκειται για την επίκληση του δικαιώματος της Αυτοάμυνας, που προβλέπεται και από τον Χάρτη του ΟΗΕ.

Όλοι οι Έλληνες οφείλουν να είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν το κάθε μισελληνικό γουρούνι που απειλεί την ζωή τους και καταστρέφει την περιουσία τους.


>>>Αρχή "υπερβολικών σκέψεων":

Τι έγινε ο ηγούμενος Εφραίμ; Τον ξεχάσαμε;
Πολλά επεισόδια έγιναν από αυτοαποκαλούμενους «αντιεξουσιαστές» (εδώ γελάνε)- Βάνδαλους. Ωστόσο, δεν πειράχθηκαν μισελληνικά ιδρύματα συγκεκριμένου είδους...

edit: XAIRETE: Μια σύμπτωση...


Επίσης, με μεγάλη δυσκολία και καθυστέρηση καταδίκασαν τους βανδαλισμούς οι κουραδομηχανές του ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως κάποιοι ηλίθιοι διάβασαν κείμενα ανεύθυνων κομματόσκυλων του ΣΥΡΙΖΑ και πέρασαν από την «κοινωνική αυτοάμυνα» στην «κοινωνική αυτοεπίθεση»;

>>>Τέλος "υπερβολικών σκέψεων"


Υ.Γ.: Κρίμα για τον χαμό του αθώου (;) δεκαεξάχρονου πιτσιρικά και κρίμα για την αστυνομία που έχει απείθαρχα (;) όργανα (όπως ο ειδικός φρουρός που το όπλο του έγινε η αιτία να επισκεφθεί ο Θάνατος τον Αλέξανδρο) που δεν (;) ακολουθούν τις εντολές της υπηρεσίας και των ανωτέρων τους.


Περισσότερα:

- Π.Σ. Θερμοπύλες: Μαύρο στον Φούρα

- epanellinismos.com: Ποιοί είναι αυτοί οι κουκουλοφόροι;;;

- Greekalert: Τα (αλβανά) παλικάρια κατέβηκαν με τη σημαία τους

- Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα: Όχι στην υποταγή, όχι στην νομιμοποίηση της μισελληνικής αναρχοφασιστικής τρομοκρατίας

- Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα: Ουδεν κακόν αμιγές καλού

- Από τον σοσιαλισμό στον φασισμό

- schizas.com : Η Ελλάδα στις Φλόγες

1 σχόλιο:

alexandros είπε...

Οι δηλώσεις Παπαρήγα όπως δεν σχολιάστηκαν και στοιχεία για "εισαγόμενους αντιεξουσιαστές" αλλάζουν την θεώρηση των πραγμάτων.
Μήπως η αλήθεια είναι διαφοετική από αυτή που μας παρουσιάζουν τα μμε ?
( από άρθρο που αλίευσα από το ​​​​​politis-gr​​​​​ )