29 Μαρ 2009

Ο ΑΛ. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ EINAI ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μικρασιατικών Σωματείων!!!


Πριν λίγες ημέρες άλλο ένα υστερικό ποΚΕΜΟν-σούργελο εκδηλώθηκε. Ξαναεκτίθεται και πλέον απολαμβάνει την χλεύη όλων των προσφύγων.

Αυτό που συμβαίνει με μερικά σούργελα του ΚΕΜΟ πρέπει να είναι κάτι σαν εποχιακή γρίπη!!! Σχεδόν, πριν ένα χρόνο διασκεδάζαμε με το τρίο-στούτζες του ΚΕΜΟ (Χριστόπουλος, Τσιτσελίκης, Μπαλτσιώτης).

Αυτή η «τριολέ» μούργα του ΚΕΜΟ είχε μαζευτεί στη Πάντειο σχολή και παρίστανε τον απολογητή των δοσίλογων αλβανοτσάμηδων που συνεργάστηκαν με τους φασίστες και τους ναζιστές (βλέπε: Οπισθοδρομισμός και Φασιστική προπαγάνδα από τα σούργελα του κΕΜΟ (μέρος Α’) και - (μέρος Β’) .

Όσον αφορά τον Αλ. Ηρακλείδη ακολουθεί δημοσίευση του blog troktiko:

Καθηγητής πανεπιστημίου προκαλεί κατά της Ελλάδος - Συγχαρητήρια να συνεχίσετε να τον πληρώνετε.

EINAI ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ

Λέγεται Αλέξης Ηρακλειδής και είναι Έλληνας Πανεπιστημιακός! Ο άνθρωπος που πληρώνεται από την ελληνική Πολιτεία για να διδάσκει
τα παιδιά μας -Διεθνείς Σχέσεις και Ανάλυση Συγκρούσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο- επέλεξε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου προκειμένου να ισχυριστεί
ότι «το 1919 οι Ελληνες έκαναν μεγάλα έκτροπα, περίπου ό,τι έκαναν οι Σέρβοι στη Βοσνία. Οι Ελληνες ήταν οι επιτιθέμενοι.
Φωτιά ... ...και μπούρμπερη έως την Αγκυρα. Σκοτώνουν, σφάζουν, η απόλυτη φρίκη, η απόλυτη ντροπή». Και σαν να μην έφταναν αυτά, κατέληξε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας»: «Ντρέπεσαι που είσαι Ελληνας»


Άμεση ήταν η απάντηση από τον ΕΥΘΥΜΙΟ ΑΡΖΟΓΛΟΥ (πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μικρασιατικών Σωματείων)
«Ο καθηγητής πανεπιστημίου που σπουδάζει τα παιδιά μας και μίλησε για εθνοκάθαρση είναι πληρωμένο σκουλήκι. Τον εχθρό τον αντιμετωπίζεις κρατώντας τις απαραίτητες επιφυλάξεις. Πώς όμως να φυλαχτείς από τον αδελφό σου, τον πατριώτη σου, τον συμπολίτη σου με τον οποίο αγωνίζεσαι από κοινού, αλλά τελικά γίνεται φίδι στον κόρφο μας; Ολοι αυτοί πληρώνονται από διάφορα κέντρα»>>>Μερικές σκέψεις του υπερβολικού μυαλού μου:

Ο αναπληρωτής καθηγητής Αλ. Ηρακλείδης παλαιότερα είχε δηλώσει (ΤΑ ΝΕΑ 1/2/2007) πως το βιβλίο της Ρεπούση ήταν καλογραμμένο (...) και... νηφάλιο βιβλίο!

Κάποτε είχα ακούσει από έναν δημοκράτη καθηγητή της Παντείου σχολής (πλέον Πάντειο Πανεπιστήμιο) ότι υπάρχει ένας συμπλεγματικός άνθρωπος (βουλευτής), ο οποίος για να εξορκίσει τα ψυχικά τραύματα που του προκάλεσε ο «εθνικόφρων» πατέρας του, κατέληξε να γίνει ακραίος ανθέλληνας.

Ομολογώ πως δεν γνώριζα ότι τούτο ισχύει κι για τον συγκεκριμένο «ανα-πληρωμένο» καθηγητή Αλ. Ηρακλείδη...

Σε άρθρο του ο Δ. Αλευρομάγειρος (Αντιστράτηγος ε.α. και επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού) αναφέρει πως ο αναπληρωτής καθηγητής Αλ. Ηρακλείδης είναι «η μασκότ των ελληνικών πανεπιστημίων» και «ο Αλέφαντος των αμφιθεάτρων».

Κύριοι, δεν είναι ορθό να φορτώνεται η Ελλάς και οι πρόσφυγες την όποια ανασφάλεια σας προκάλεσε το οικογενειακό περιβάλλον. Επισκεφτείτε ψυχολόγους, ψυχιάτρους ή αντιμετωπίστε επιτέλους τους γονείς και πρώην κηδεμόνες σας.

Μια επίσκεψη στην Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας ποτέ δεν κάνει κακό …σαράβαλα της ανθρωπότητας.


>>>Τέλος σκέψεων και έναρξη καφρίλας:

Εάν η περίπτωση σας είναι ανίατη τότε μερικοί προτείνουν την εναλλακτική θεραπεία που είναι γνωστή από την προηγούμενη δημοσίευσή μου:
Εξάμετρες σάρισες* στο πάτο του πάτου σας για να «ξεστανιάρετε».

*Η σάρισα είναι δόρυ μεγάλου μήκους, το βασικό επιθετικό όπλο της μακεδονικής φάλαγγας.Εχει σιδερένια αιχμή και σταυρωτήρα στο αντίθετο άκρο, ως αντίβαρο και για να καρφώνεται στο έδαφος. Ο φαλαγγίτης τη χειρίζεται με τα δύο χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: