24 Δεκ 2009

Τα ανέκδοτα των ημερών

Μια φωτογραφία – αρκετά ανέκδοτα

Εκτός από το γνωστό ανέκδοτο των 2009 ετών μάθαμε και άλλα ανέκδοτα αυτήν την εβδομάδα:

Ο αρχιεπίσκοπος Λιάπης συμμετέχει στο υπουργικό συμβούλιο. Από την δεξιά του κυρίου φθάσαμε στην σοσιαλιστική του κυρίου και ακόμα χειρότερα... Για αυτό το ανέκδοτο διαβάστε την ανακοίνωση του Υ.Σ.Ε.Ε.

Το υπουργικό συμβούλιο - ανέκδοτο του κόμματος με το σύνθημα «πρώτα ο πολίτης (ΓΑΠ)» αποφάσισε να νοθεύσει το εκλογικό σώμα με αλλογενείς. Ανέφερα την λέξη «νοθεύσει» γιατί δεν παρουσιάστηκε από τους «σοσιαλιστές» υπουργούς κάποια δικαιολογία για αυτό που πρόκειται να κάνουν!
Όμως ακόμα και εάν παρουσίαζαν δικαιολογία, ο τρόπος με τον οποίον θα προσπαθήσουν να κάνουν πολίτες αυτούς τους ανθρώπους είναι τελείως ανορθολογικός!

Στο παραπάνω θα αναφερθώ ξανά τις επόμενες ημέρες. Σε αυτό θα με συντροφεύσει ο πανεπιστήμονας Αριστοτέλης.

Ίσως ήρθε η στιγμή για να λάβει χώρα, επιτέλους, ένα δημοψήφισμα, καθώς αυτό που πρόκειται να γίνει αφορά ΑΜΕΣΑ όλους τους πολίτες του κράτους της Ελλάδας, είτε συμφωνούν, είτε διαφωνούν με τις αποφάσεις της «δημοκρατικής» παράταξης.

Κατά τα άλλα σας εύχομαι ψυχραιμία, καλές εορτές σε όλους και ελπίζω ο ανίκητος Ήλιος να φωτίσει τα σκοτεινά μυαλά των λίγων εξουσιαστών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2009/12/blog-post.html
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.
Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ώστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιώνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα.

Αν είσαι και εσύ σε αυτούς βάλε στα σχόλια (εδώ) το blog σου ή την σελίδα σου

Nick είπε...

Funny Jokes, Αστεία ανέκδοτα, Αστείες φωτογραφίες, Online games, Free games, Free sms, Free poker, Online Chat.