18 Μαρ 2010

Οι Πάγκαλοι και οι Ξυνίδες δεν έπρεπε να κινούνται στην κοινωνία ελεύθεροι

...θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο

Δεν θα αναφερθώ στα γερμανόσκυλα, τα οικονομικά μέτρα εξόντωσης εναντίον των Ελλήνων κ.α., αλλά σε κάτι που ενόχλησε αρκετά:

Αφού το πολυφυλετικό "σύνδρομο κατωτερότητας" του Γ.Α.Π. (και το αντεθνικό μερικών άλλων) θα γίνει προσωρινός νόμος του κράτους άρχισαν τα όργανα στο Πα.Σο.Κ. επειδή κάποιοι θαρραλέοι Πασόκοι (ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) τόλμησαν να παρουσίασουν διαφορετικές προτάσεις!!!


Ο μουρόχαυλος και φοβικός Ξυνίδης (Γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου Πα.Σο.Κ.) βραχυκύκλωσε με την απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης και ο φασίστας Πάγκαλος φαίνεται έτοιμος να εγκαινιάσει "σοσιαλιστικά" στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους αντιφρονούντες Πασόκους.

Φασίστας:
"Οι οποίοι βεβαίως είναι και τελείως ηλίθιοι, οι άνθρωποι αυτοί που ομοφώνως αποφάσισαν, είναι εντελώς ηλίθιοι, δεν έπρεπε να κινούνται στην κοινωνία ελεύθεροι, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο."


Μουρόχαυλος και φοβικός:
"αν κάποιοι νομίζουν ότι θα εξακολουθήσουν να είναι και να θεωρούν ότι φέρουν την ιδιότητα του μέλους και του φίλου του ΠΑΣΟΚ με τέτοιες δεξιές απόψεις (σ.σ. ε;;;; μια βεντούζα στο μουρόχαυλο γραμματέα που δεν ξέρει τί είναι η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή κυριαρχία...), κάνουν λάθος."


Περισσότερα:
- ΟΤΑΝ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...
- Ηλίθιους χαρακτήρισε ο Θ. Πάγκαλος τα μέλη της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης που υπέγραψαν την απόφαση για την ιθαγένεια
- Πάγκαλος: «Δεξιοί» και «ηλίθιοι» στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης
- Παραίτηση του Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης Χρ.Παπαστεργίου - Η απόφαση της ΝΕ
- Η αλαζονεία και η αμετροέπεια δεν είναι σοσιαλιστικές Αρετές!
- Κλείστε τον φασίστα Πάγκαλο σε άσυλο

Και κάτι παλιό:
- Ο Μαντέλης, ο Τζουμάκας, οι μίζες και ο ... Εθνικισμός!
"Πασοκ-Σοσιαλιστικές Φαγάνες" εναντίον εθνικισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: