9 Μαρ 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ":

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ

ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΔ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ
ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.

Συνέχεια της ανακοίνωσης στον διαδικτυακό τόπο "Πύλη Ιάσωνος".



>>> Μερικές διευκρινίσεις:

Όποιος θέλει το διαβάζει και όποιος θέλει συμμετέχει στην συγκέντρωση.

Φοβάστε πως θα υπάρχουν χριστιανοπαπάδες στην συγκέντρωση; Εδώ η "κεφαλή της εκκλησίας", ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος Jeronimo κ. Λιάπης συμμετείχε στο υπουργικό συμβούλιο που ανακοίνωσε το γνωστό και περίεργο νομοσχέδιο!
Εάν υπάρχουν τέτοιοι στην συγκέντρωση τότε στείλτε τους να "γυρίσουν το μάγουλο" στα διάφορα περίεργα φασισταριά που πιθανόν θα βγουν από τις τρύπες της ΓΑΔΑ και μέσω Εξαρχείων (όπου θα μαζέψουν τα πρόβατα) θα κάνουν αντισυγκέντρωση.

Το αριστερο-δεξιό-"ότι να 'ναι" "εθνικόφρον" κόμμα του Λα.Ο.Σ. θα λάμψει δια της απουσίας του ως καλό χριστιανόπουλο. Ελπίζω οι Έλληνες που έχουν εγκλωβιστεί σε αυτό να μην είναι τόσο κομματόσκυλα.

Η κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει έντονα την κατάσταση που επικρατούσε επί Θεοδόσιου (δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, δείτε το "link").

Ο πανεπιστήμονας Αριστοτέλης στα Πολιτικά αναφέρει την μοναδική περίπτωση όπου οι "ανυπεύθυνοι κατά το γένος" μπορούσαν να αναγνωριστούν ως πολίτες σε μερικά πολιτεύματα: Ολιγανθρωπία.
Μας παρουσίασε κάποιος πολιτικός αυτήν την ορθή δικαιολογία; ΌΧΙ, γιατί θα τον έπαιρναν με τις πέτρες.

Άλλωστε πως θα μπορούσε να παρουσιάσει την ολιγανθρωπία ως δικαιολογία από την στιγμή που οι άνεργοι πολίτες κοντεύουν να φθάσουν το ένα εκατομμύριο ΚΑΙ η στρατιωτική θητεία μειώνεται (αντί να αυξάνεται λόγω της ολιγανθρωπίας);
θα μου πείτε... τα περί ανθρώπινου ή ατομικού δικαιώματος για την άρνηση δημοψηφίσματος από ...δημοκράτες... είναι δικαιολογία;

Και κάτι τελευταίο για να ευθυμήσουμε: Ένας "A la carte δημοκράτης" ζητά δημοψήφισμα. Προσωπικά υποστηρίζω αυτήν την πρόταση για δημοψήφισμα ακόμα και αν προέρχεται από υποκριτή.

Τα λέμε στην συγκέντρωση της Τετάρτης, αλλά και της Πέμπτης (απεργιακή συγκέντρωση, εκεί σίγουρα θα υπάρχουν οι αντίστοιχοι "παπάδες"-εργατοπατέρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: