4 Μαρ 2008

Η ΕΜΟ "Καμπύλη(ς)" της Χρυσής Αυγής και οι Αλβανοτσάμηδες του Alpha κΕΜΟ (μέρος Α')

Αφορμή για το παρόν κείμενο είναι η αναφορά του τηλεοπτικού διαύλου «Alpha» και ένα λιβελλογράφημα κάποιου Καμπύλη, το οποίο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Καθημερινή:

Οι Αλβανοτσάμηδες του Alpha κΕΜΟ

“Το ακροατήριο που αποτελείτο από φοιτητές και ιστορικούς μέχρι βορειοηπειρώτες και μέλη της «Χρυσής Αυγής»”
Αναφορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για την ημερίδα του ΚΕΜΟ

Τα μέλη της «Χρυσής Αυγής», που αναφέρει ο/η υπάλληλος του Alpha, για ποιό λόγο πήγαν στην ημερίδα που διοργάνωσε το ΚΕΜΟ για τους Αλβανοτσάμηδες;

Μήπως για να συμπαρασταθούν στους καθηγητές-σούργελα του ΚΕΜΟ που απολογούνταν για τους «ιδεολογικά συγγενείς» των Χρυσαυγητών;

Δεν αστειεύομαι!

Όπως είναι ιστορικά γνωστό οι Αλβανοτσάμηδες συμμάχησαν με τους Φασίστες, τους Ινδογερμανούς Ναζιστές και τις λοιπές κατοχικές δυνάμεις, οδηγώντας στον θάνατο εκατοντάδες Έλληνες Νοτιοηπειρώτες και Βορειοηπειρώτες.

Με αφέλεια ερωτώ: Έχουν σχέση τα «όργανα» του ΚΕΜΟ με την οργάνωση Χρυσή Αυγή;

Είναι σύμπτωση που στον διαδικτυακό τόπο της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά για το συνέδριο;

Επίσης, με αφέλεια ερωτώ: Η γνωστή «Αντιναζιστική Πρωτοβουλία» κοιμόταν όταν έγινε η ημερίδα; Μόνο τους οβραίους ξέρει να υπερασπίζεται αυτή η άβουλη πρωτοβουλία; Εμάς, τους Ελληνες δεν μας θεωρεί ανθρώπους; ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ σας κυρίες της ψευδο-Αντιναζιστικής πρωτοβουλίας!

ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑΖΙ
H αλβανική ναζιστική μεραρχία SS Skanderbeg

Επανέρχομαι στους συνεργάτες των φασιστών και των ναζιστών:

Φυσικά, το φαινόμενο το Αλβανοτσάμηδων δεν ήταν μεμονωμένο. Τα Αλβανά γενικά, όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα να συνεργαστούν με τους φασίστες και τους Ναζιστές, αλλά μάλιστα συγκρότησαν αρκετά φασιστικά τάγματα και ναζιστική μεραρχία SS.

Ο Μπ.Φίσερ (καθηγητής του πανεπιστημίου Χάρτφοντ) στην ανακοίνωση του κατά το Συνέδριο του ΙΜΧΑ (1990), ανέφερε σχετικά τα εξής: "Ο Μουσολίνι είχε δώσει διαταγές να υπάρχουν δύο αλβανικά τάγματα σε κάθε ιταλική μεραρχία, που χρησιμοποιήθηκαν για την εισβολή στην Ελλάδα, και επί πλέον είχαν σχηματιστεί τρία τάγματα Αλβανών μελανοχιτώνων, που είχαν το σύνθημα "Πεθαίνουμε όλοι για τον Ντούτσε".

ΑΛΒΑΝΟ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
Μέλη τάγματος "Τσαμουριας"

Ο Ιταλός στρατηγός Σ. Βισκόντι Πράσκα, στο βιβλίο του για τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο, έγραφε τα εξής: "Σύμφωνα με υπόσχεση του στρατάρχη Μπαντόλιο προ του πολέμου, θα μπορούσαν να αποσταλούν στην Αλβανία, για την ενδεχόμενη ενέργεια κατά της Ελλάδας, 10.000 τυφέκια για τον εξοπλισμό των αλβανικών ταγμάτων εθελοντών, τα οποία θα χρησιμοποιούντο ως τμήματα κάλυψης" (Σ. Βισκόντι Πράσκα - Εγώ εισέβαλα στην Ελλάδα - Εκδόσεις Γκοβόστη).

Από το αρχείο της Π.Σ.Ε.Α.Ο.:
"Και όταν κατά την Ιταλική επίθεση της 28 Οκτωβρίου ο Ελληνικός Στρατός υποχώρησε στο Νότιο Τομέα, οι Τσάμηδες αποτέλεσαν την εμπροσθοφυλακή του Ιταλικού Στρατού. Με γιορτές και πανηγύρια ύψωσαν στο Μαργαρίτι την Αλβανική σημαία. Με την αντεπίθεση του Ελληνικού Στρατού και την υποχώρηση των Ιταλών οι ένοπλοι Τσάμηδες, πυροβολούντες από τα νώτα τα προελαύνοντα Ελληνικά τμήματα, προξένησαν πολλά θύματα εις αυτά. Για τα διαπραχθέντα αδικήματα από τους Τσάμηδες κατά την διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων το Ελληνικό Κράτος έδειξε μεγαλοψυχία και γενναιοφροσύνη. Κατά την Κατοχή τάχθηκαν ανεπιφύλακτα όλοι στο πλευρό του Ιταλικού Στρατού Κατοχής, με την ελπίδα, ότι θα αποσπάσουν την συγκατάθεση της Ιταλικής Κυβερνήσεως για ενσωμάτωση της Θεσπρωτίας στο Αλβανικό Κράτος."


Περισσότερες πληροφορίες:
Η ανατίναξη της ΕΣΠΟ
Για όσους απορούν: Η εθνικιστική αντιστασιακή οργάνωση ΠΕΑΝ (Πανελλήνιος Ένωσις Αγωνιζομένων Νέων) ανατίναξε τα γραφεία της φιλο-ναζιστικής ΕΣΠΟ (Εθνική Σοσιαλιστική Πολιτική Οργάνωση ή Ενωση Σεσημασμένων Πουστάρων Ομονοίας)
20 Σεπτεμβρίου 1942
Μερικές πληροφορίες για την ΠΕΑΝ. Η ανατίναξη της ΕΣΠΟ από την ΠΕΑΝ χαρακτηρίστηκε από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Λονδίνου και της Μόσχας ως το μεγαλύτερο σαμποτάζ έως τότε! Έγινε καταγγελία εναντίον της ΠΕΑΝ από τις ΚΚόκκινες Πουστάρες του παραπετάσματος...
Υπέρ των ισχυρισμών των Τσάμηδων τάσσονται Έλληνες ιστορικοί
Η αναφορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για την ημερίδα και τα μέλη της Χ.Α.
Οι Αλβανοί, Vickers Miranda – Εκδόσεις Οδυσσέας, 1997
Η ιστορικός Miranda Vickers αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής στην Αλβανία οι Γερμανοί σχημάτισαν αλβανική μεραρχία SS»
Τσάμηδες-Τσαμουριά: Η ιστορία και τα εγκληματά τους
Πληροφορίες για τους εγκληματίες Αλβανοτσάμηδες από την κα. Ελευθερία Μαντά, τον κ. Κριστάκι (και οι δύο ήταν ομιλητές στην ημερίδα) και το αρχείο της Πανελλήνιου Συνομοσπονδίας Εθνικών Αντιστασιακών Οργανώσεων (ιστορικές και νομικές πληροφορίες).


Υ.Γ. Γιατί η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία συνεργάζεται με το Σιωνιστικό Κ.Ι.Σ.;

1 σχόλιο:

Knights of the Delphic order είπε...

Ναι μόνο που και 1000 Έλληνες υπηρέτησαν στα SS στο ανατολικό μέτωπο, πιλότος Έλληνας υπήρξε στη Luftwaffe και ο πόντιος Σεβαστανιός Φουλίδης διοικητής στην SS Brandenburg.

Τί ήταν όλοι οι παραπάνω; Προδότες;

Αυτές οι συζητήσεις για το ποιος ήταν με τους "ναζι" και ποιος δεν ήταν, διχάζουν γι'αυτό καλύτερα να μην βάζετε μπροστά ιδεολογίες στον ΒΠΠ.

Όσο για την Χρυσή Αυγή ούτε "ναζί" ειναι, ούτε εθνικοσοσιαλιστές. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι είναι!