9 Ιουν 2009

Αρκετά συμπεράσματα από τις ευρωεκλογές του 2009

Θρίαμβος του ΛΑ.Ο.Σ. με 7,15 % χωρίς να «πιάσει ταβάνι» και πολλά εν δυνάμει νέα μέλη για τη ΝΕ.Ο.Σ.
Οι ιδέες του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. έχουν μεγάλη απήχηση στις νεαρές ηλικίες (σύμφωνα με τον Ηλία Νικολακόπουλο), στη δυτική ζώνη της Αθήνας (πάλι σύμφωνα με τον Ηλία Νικολακόπουλο), στη Μακεδονία (νομός Θεσσαλονίκης 9,66% κ.λπ.) και στο νομό Αττικής (εδώ μάλλον λόγω του Ελληνικού Μετώπου και του ενδιαφέροντος του Μάκη Βορίδη για τα προβλήματα του νομού).
Για να «πιάσει ταβάνι» χρειάζεται τουλάχιστον άλλο 1,73%: Το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο έχει ποσοστό 1,27 % και ο Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή 0,46 %...

Με ελάχιστη ως μηδενική παρουσία στα Μ.Μ.Ε. πάνω από το 1,25%!
Το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο με αξιόλογο ποσοστό 1,27 % και το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών (Φύση - Κυνήγι - Ψάρεμα - Παράδοση) ντουφεκιά 1,26 % !!!

Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία
Από τα λίγα κεντροδεξιά κόμματα που έχασαν στις ευρωεκλογές του 2009.
Καλά τόσο άχρηστοι είναι αυτοί;
Απορία: Θα είχε μεγαλύτερο ποσοστό η "και Ν.Δ. και light" εάν δεν ήταν η Μαριωρή Γιαννάκου στο ευρωψηφοδέλτιο;

Π.Α.ΣΟ.Κ. - ΜΑΣΟΚ. Αύξηση ή μείωση;
Αύξηση ποσοστού +2%.
Όμως ΣΟΚ στο Π.Α.ΣΟ.Κ. με τη μείωση των ψηφοφόρων του. 205.000 λιγότεροι πολίτες ψήφισαν Π.Α.ΣΟ.Κ. σε σχέση με τις προηγούμενες ευρωεκλογές.
Δεν πειράζει… Άλλωστε στο Π.Α.ΣΟ.Κ. ετοιμάζονται ήδη για της ευρωεκλογές της 7ης Ιουλίου 2009:


Μπετόν-αρμέ το ποσοστό του Κ.Κ.Ε. και ένας λιγότερος ευρωβουλευτής
Όμως οι ψηφοφόροι του μειώθηκαν! Η μείωση των ψηφοφόρων αντιστοιχεί στο ποσοστό επί τους θανάτους πολιτών από το 2004 (προηγούμενες ευρωεκλογές). Τελικά αυτό το κόμμα θα καταργηθεί μόλις αποβιώσει και ο τελευταίος κομουνιστής πολίτης του ελληνικού κράτους.

Αφού φούσκωσαν το μπαλόνι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τελικά κάποιοι χρησιμοποίησαν την καρφίτσα και το έσκασαν
Τον Ιούλιο του 2008 οι «έγκυρες» εταιρείες δημοσκοπήσεων απογείωναν το ποσοστό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πάνω από το 15%. Φούσκωσαν και το ποσοστό και τα μυαλά των «Συριζαίων» των κινημάτων, του διαδικτύου, των λεηλασιών, των blogs, της νεολαίας και σύντομα της αποχής (ικανοί είναι να παρουσιάσουν την αποχή δικιά τους με τα μυαλά που κουβαλάνε μερικοί στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.).

Δεν πρόλαβαν να ξεφουσκώσουν οι MARFIN Οικολόγοι Πράσινοι
Αντιθέτα με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α., η μπάλα-μπάλα των MARFIN Οικολόγων Πράσινων δεν πρόλαβε να ξεφουσκώσει. Οι αλήθειες για το ψεύτη, επαγγελματία αντιρατσιστή και «προσφυγόφοβο» Τρεμόπουλο άρχισαν να διαρρέουν από τα Μ.Μ.Ε. λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές. Μάλλον ο λόγος για το τελευταίο είναι πως τα δύο μεγάλα κόμματα συνειδητοποίησαν ότι μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων τους άρχισε να μετακινείται προς τους MARFIN Πράσινους. Οι MARFIN Πράσινοι κατάφεραν να βγάλουν ευρωβουλευτή παρά την μεγάλη και ξαφνική βουτιά της τελευταίας εβδομάδας.

Οι νεοφιλελεύθεροι δεν κατάφεραν καν να φουσκώσουν...
...για να ξεφουσκώσουν αργότερα, παρά την αδικαιολόγητη (;) υποστήριξη τους από τα Μ.Μ.Ε. του κ. Αλαφούζου (ΣΚΑΪ, Καθημερινή κ.α.). Νεοφιλελεύθερες φούσκες φάνηκαν σε λαϊκές γειτονιές όπου επίσης ευδοκιμεί το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι MARFIN Πράσινοι όπως η Εκάλη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Πεντέλη, Φιλοθέη, Ψυχικό, Διόνυσο κ.α.

Ο Ψωμιάδης χαίρεται
Ο «Πανίκας» χαίρεται γιατί ο ψεύτης και «προσφυγόφοβος» Τρεμόπουλος θα φύγει από την Θεσσαλονίκη (θα πάει στο Στρασβούργο ως ευρωβουλευτής).
Κάποιος να πληροφορήσει τον «χορεύοντας με τις αρκούδες» πως σε λίγο καιρό ο θαυμαστής του Μουσταφά Κεμάλ (και γιατί όχι, και του Αδόλφου Χίτλερ) θα παραιτηθεί για να μπει άλλος από τους MARFIN Πράσινους στην θέση του ευρωβουλευτή.

Αίμα τιμή και Ντερτιλή
Το σοσιαλιστικό κόμμα «Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή» με την δράση του κατάφερε να πείσει 23.566 πολίτες (ποσοστό 0,46 %). Η Ελληνική Ενότητα με υποψήφιο τον άκαμπτο πραξικοπηματία Νικόλαο Ντερτιλή έλαβε μόλις 3.105 ψήφους (0,06 %).

4.530+1 και 0,09% - Θρίαμβος
4.530+1 είναι μόνο οι «μαλακεδόνες» σλαβόφωνοι, βούλγαροι και οι οθωμανόφιλοι του ακροδεξιού κόμματος Ουράνιου τόξου (+1 ο ψεύτης Τρεμόπουλος).

Εγώ είμαι ο αρχηγός, εγώ και ο ΛΑ.Ο.Σ.
Είτε θέλετε να το παραδεχθείτε είτε δεν θέλετε, το φάγωμα μεταξύ των «συνιστωσών» του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. (οι αριστεροί και οι δεξιοί αλληλοβρίζονται, οι λίγοι χουντόφρονες κυνηγάνε τους φιλοβασιλικούς και όλοι μαζί τα κουμούνια και αντίστροφα, οι χριστιανοταλιμπάν κυνηγάν τους Έλληνες, οι πρώην πασόκοι εναντίων όλων και άλλες αλητείες, δηλαδή συνηθισμένα πράγματα για ένα ελληνικό κόμμα) δεν βγαίνει στην επιφάνεια όπως συμβαίνει με την περίπτωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (ΚΟΕ, ΣΥΝ, ΔΗΚΚΙ, Κόκκινα, Ρόζες και άλλες 500 κινήσεις) όπου γίνεται το έλα να δεις και ο καθένας λέει δημόσια ότι του κατέβει.
Οι Αλαβανοτσίπρες είναι πολύ μικροί σε σχέση με τον πολυμήχανο και ευφυή χαμαιλέοντα που πείθει οποιονδήποτε (ξεχωριστά κάθε έναν) του ΛΑ.Ο.Σ. να κάνει υπομονή για τις συνεχείς κολοτούμπες στην πολιτική του (π.χ. πρόσφατα και δημόσια έκανε ανοίγματα σε ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ΚΑΙ σε Αναρχικούς!!!). Είναι άπιαστος σαν χέλι...ξεγλιστρά πάντα όταν προσπαθείς να τον πιάσεις από κάπου! Δηλαδή, τους πήρε το σκαλπ!

Μπέρδεμα με τους Πράσινους και τους Οικολόγους
Ο πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδας (Παπανικόλας- τηλεοπτικός δίαυλος Τηλεφώς) δήλωσε ειρωνικά (τουλ. έτσι κατάλαβα) πως ευχαριστεί αυτούς που ψήφισαν τους Οικολόγους Ελλάδας έστω και κατά λάθος.
Μάλλον εννοούσε πως αρκετοί πολίτες μπερδεύτηκαν και ψήφισαν MARFIN Οικολόγους Πράσινους αντί για τους Οικολόγους Ελλάδας.
Εγώ έχω διαφορετική θεώρηση: ΣΚΑΪ TV και ώθηση, στήριξη και υποστήριξη από άλλα μεγαλύτερα κανάλια και δημοσιογράφους (τουλάχιστον ο Τριανταφυλλόπουλος ομολόγησε την στήριξη και υποστήριξη στους Πράσινους στην εκπομπή του-8/10/09) > Τηλεοπτικός δίαυλος οικολογίας - Τηλεφώς

Οι Οικοσοσιαλιστές (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) και μια εκκλησία του Θεού Δέντρου!!!
Οι Οικοσοσιαλιστές του ΣΥ.ΡΙΖΑ. και ο από(σο)δομισμός των Οικολόγων (Βεργήδων, Τρεμόπουλων, Καφετζόπουλων, Κάτμαν, Χρυσόγελων κ.λπ.) πάνε χέρι-χέρι με τους ισλαμιστές:
http://ecosocialistsgreece.blogspot.com/2009/06/dais-perdais-15-may-2009.html
http://ecclesia-d.blogspot.com/2009/05/blog-post_23.html
http://ecclesia-d.blogspot.com/2009/05/blog-post_16.html

ΟΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΟικο-σοσιαλιστές ή Οικο-ισλαμιστές;

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί!
Ο λόγος για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές και υποκινητές των ισλαμο-ταλιμπάν στην Ελλάδα. Ευτυχώς που υπάρχει και το AΝΤΑΡCIA γιατί λόγω της συμμετοχής του στις ευρωεκλογές του 2009 βγαίνουν ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Αρκεί να ρίξουμε το βλέμμα μας σε συγκεκριμένους λαϊκούς δήμους και κοινότητες και θα λάβουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας:
-------------------------
Ερώτηση: Τουλάχιστον πόσοι μωαμεθανοί μπορεί να ζουν στην Εκάλη;
Απάντηση:
Δήμος: Εκάλης
Κόμμα: Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.)
Ποσοστό: 0,49 %
Ψήφοι: 10
-------------------------
Ερώτηση: Τουλάχιστον πόσοι μωαμεθανοί μπορεί να ζουν στην Φιλοθέη;
Απάντηση:
Δήμος: Φιλοθέης
Κόμμα: Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.)
Ποσοστό: 0,56 %
Ψήφοι: 19
-------------------------
Ερώτηση: Τουλάχιστον πόσοι μωαμεθανοί μπορεί να ζουν στα Βριλήσσια;
Απάντηση:
Δήμος: Βριλησσίων
Κόμμα: Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.)
Ποσοστό: 0,72 %
Ψήφοι: 77
-------------------------
Ερώτηση: Τουλάχιστον πόσοι μωαμεθανοί μπορεί να ζουν στη Βουλιαγμένη;
Απάντηση:
Δήμος: Βουλιαγμένης
Κόμμα: Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.)
Ποσοστό: 0,61 %
Ψήφοι: 19
-------------------------
Ερώτηση: Τουλάχιστον πόσοι μωαμεθανοί μπορεί να ζουν στο Ψυχικό;
Απάντηση:
Δήμος: Ψυχικού
Κόμμα: Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.)
Ποσοστό: 0,43 %
Ψήφοι: 21

Το χάσαμε το κόμμα πατριώτη
Κόμμα: Ελληνικό κίνημα ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ποσοστό: 0,15 % (χαμηλότερο: Μηδέν, υψηλότερο 0.41 %)
Ψήφοι: 7.915 +1 δικιά μου = 7.916

Δεν υπάρχουν σχόλια: