23 Ιουν 2009

Μας ταΐζουν με αερολογίες οι πιθηκίζοντες επαγγελματίες δημοσιογράφοι


Οι απατεώνες εμφάνισαν ως παρόντες τους απόντες και κάποιοι άλλοι εξαφάνισαν κάποιους παρόντες!

Οι εφημερίδες, που μας ενημερώνουν υπεύθυνα (χα!), "Το Βήμα της Κυριακής", "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" και "Το Έθνος" δημοσίευσαν «ρεπορτάζ» από την συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν(!!!) αν και αυτή ουδέποτε υπήρξε καθώς ο πρωθυπουργός του τούρκικου κράτους ακύρωσε το ταξίδι του στην Αθήνα το Σάββατο (18/6).

Διάβασα στο taxalia.blogspot.com ότι η Βρετανική εφημερίδα «TELEGRAPH» σε άρθρο της αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η ηχηρότερη απουσία (absence) από τα εγκαίνια, ήταν αυτή του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον οποίο περίμεναν οι Έλληνες... Όμως ο Μπαρόζο ήταν στα εγκαίνια!

Για τη γραφική έντυπη εφημερίδα "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" είναι τουλάχιστον η τρίτη φορά που παρουσιάζεται αναξιόπιστη και ξεφτιλισμένη τον τελευταίο μήνα! Πρόσφατα είχε δημοσιεύσει μια συνέντευξη του Ζακ Μπαρό (αντιπρόεδρος της Κομισιόν). Μόνο που ο συγκεκριμένος δεν παραχώρησε αυτή τη συνέντευξη στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Επίσης, η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" δημοσίευσε παραποιημένα τα λεγόμενα του επίτροπου Αλμούνια σε άλλη συνέντευξη (πραγματική συνέντευξη αυτή τη φορά)

Γιατί να πιστέψουμε τα υπόλοιπα "ρεπορτάζ" των συγκεκριμένων ξεφτιλισμένων εφημερίδων που μας εξαπατούν;

Η έντυπη εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» με το κλείσιμό της έδειξε το δρόμο. Μάλλον ήρθε η ώρα να την ακολουθήσουν και οι τρεις ξεφτιλισμένες εφημερίδες. Άλλωστε όλο τα ίδια και τα ίδια DVD μας προσφέρουν (με 3 και 4 ευρώ).

Δεν θέλουμε άλλα DVD, ρε!

- ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΥΛΛΑΔΕΣ οι "έγκυρες" ΒΗΜΑ κι ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
- Οι πιθηκίζοντες bloggers. Πώς θα πει "ρεπορταζ μαϊμού" στα Αγγλικά;
- Ευφάνταστοι δημοσιογράφοι,φανταστική δημοσιογραφία..
- ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΒΗΜΑ ."ΡΟΜΠΑ" ΕΓΙΝΑΝ « ΨΥΧΑΡΗΣ-ΔΟΛιοι
- Η φανταστική δημοσιογραφία τριών μεγάλων εφημερίδων
- Υποβαθμίζει τη γκάφα της η Ελευθεροτυπία....
- "ΤΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΔΗΜΟΣΙΟ - ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΛΑΪΚΑ...

Δεν είναι αναξιόπιστες μόνο κάποιες εφημερίδες:
Για να μην ξεχνιόμαστε τα γραφόμενα των έντυπων εφημερίδων προέρχονται από επαγγελματίες συντάκτες και άλλα δουλικά. Αυτοί ευδοκιμούν και στο διαδίκτυο, καθώς μπήκαν από το 2000-2001 στην «ψηφιακή εποχή» και σταμάτησαν να είναι «ψηφιακά αναλφάβητοι».

Για αυτό το θέμα διαβάστε τα παρακάτω με την σειρά που τα παρουσιάζω. Θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα για κάποιους επαγγελματίες συντάκτες «αντιρατσιστές» που καταγγέλθηκαν ότι κατασκεύασαν «μαϊμού» συνεντεύξεις (ανήκουστο :->) και συντάκτες σε «blog» με περίεργες φιλίες (στο τέλος έρχεται η αποκάλυψη):

1. Οι «ακαθαρσίες» της «Ελευθεροτυπίας» και το σκάλισμά τους
2. To είδαμε κι αυτό: η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε ρόλο χαφιέ των μπάτσων!
3. Η ραγδαία χαφιεδοποίηση της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ
4. Κάθε μέρα και πιό χαμηλά η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ! Απίστευτη μετεξέλιξη της εφημερίδας
5. Κάποιοι στοχοποιούν και κάποιοι εκτελούν....
6. Οι δικαστικές αγωγές δεν φιμώνουν το ΡΕΣΑΛΤΟ
7. Σίβυλλα-Sibilla: Σχετικά με την ανάρτησή μας, που αφορούσε ρεπορτάζ από τη Γάζα
8. «Αόρατες οργανώσεις, Αόρατοι μπλόκερς, Ορατοί αρθρογράφοι», με χορηγό.

Κρίμα για τον τελευταίο γιατί φαίνεται να έχει μεταφράσει ένα ενδιαφέρον βιβλίο («ΙΔΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ: Η ομοφυλοφιλία στη Βίβλο»).
Έτυχε και φαίνεται να το μετέφρασε ή είναι προβοκάτορας όπως, ίσως, είναι ο γνωστός Μανώλης Βασιλάκης από τον οποίον ακόμα περιμένουμε να γράψει το «Μάστιγα του Θεού Νο2: Αρχιεπίσκοπος Λιάπης»;

----------

Για το τέλος φύλαξα και άλλα φαιδρά της έγκυρης «Ελευθεροτυπία».
Περισσότερα θα βρείτε στον διαδικτυακό τόπο olympia.gr: Τρομακτική αποκάλυψη από την Ελευθεροτυπία.

Είδατε είμαι καλό παιδί!

Μετέτρεψα σε οχετό το πληκτρολόγιο μου χωρίς να αναφέρω κάτι για τους Ψαροκωστοπουλοτρίμηδες.

3 σχόλια:

oreksinaxeis είπε...

"Οι εφημερίδες, που μας ενημερώνουν υπεύθυνα (χα!), "Το Βήμα της Κυριακής", "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" και "Το Έθνος" δημοσίευσαν «ρεπορτάζ» από την συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν(!!!) αν και αυτή ουδέποτε υπήρξε καθώς ο πρωθυπουργός του τούρκικου κράτους ακύρωσε το ταξίδι του στην Αθήνα το Σάββατο (18/6).

Διάβασα στο taxalia.blogspot.com ότι η Βρετανική εφημερίδα «TELEGRAPH» σε άρθρο της αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η ηχηρότερη απουσία (absence) από τα εγκαίνια, ήταν αυτή του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον οποίο περίμεναν οι Έλληνες... Όμως ο Μπαρόζο ήταν στα εγκαίνια!"


Κλασικά κείμενα προκατ- κονσέρβα, έτσι γράφουμε και διαλέγουμε αναλόγως των περιστάσεων - να έπεφταν και μέσα-επίσης σου λένε σήμερα τί θα γίνει αύριο.Η Πετρούλα είναι πιο έγκυρη και πιο αξιόπιστη στις προβλέψεις για τον καιρό απ'οτι όλοι οι παραπάνω...
Αλλά τί να περιμένεις όταν όλα τα "έγκυρα" έντυπα τα κατέχουν 2-3 "εγκυρα " άτομα?
:))

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΟΔΩΡΟΥ ΣΠΑΡΤΙΩΤΗΣ είπε...

Pandora, έχω εργαστεί 5 χρόνια ως συντάκτης.

Δεν διαφωνώ με αυτά που έγραψες.

Πάντα υπάρχουν προκατασκευασμένα κείμενα. Όμως απ’ ότι θυμάμαι πάντα γίνεται διπλός και τριπλός έλεγχος πριν πάνε για σελιδοποίηση. Μετά την αρχική σελιδοποίηση υπήρχε ξανά διπλός και τριπλός έλεγχος στα κείμενα.

Οπότε δεν είναι απλώς ένα λάθος που έκαναν συντάκτες σε 3 διαφορετικές «μεγάλες» εφημερίδες. Η ευθύνη για το λάθος δεν είναι μόνο των συντακτών. Είναι ΚΑΙ αυτών που ελέγχουν τα κείμενα καθώς ΚΑΙ αυτών που δίνουν την τελική έγκριση!

oreksinaxeis είπε...

Φίλε Χρήστο σέβομαι και αναγνωρίζω την εμπειρία σου ως συντάκτη.
Πραγματικά είναι θλιβερό να διαπιστώνω οτι τα "λάθη" δεν είναι μόνο των συντακτών (που φανταζομαι το να γραφουν κάποια προκατ κείμενα για κάποιο γεγονός τα οποία όμως διορθώνουν λόγω γεγονότων που μπορεί να προκύψουν,είναι μέσα στα "λογικά" πλαίσια της δουλειάς τους)αλλά και ατόμων που υποτίθεται οτι αποτελούν "δικλείδες ασφαλείας" πριν την εκτύπωση.
Βεβαίως τσεκάροντας και κάποια από τα link που έχεις παραθέσει βλέπω οτι έχουν πέσει πολλά χαλίκια στα γρανάζια.
Θα συνεχίσω την ανάγνωση ;),καληνύχτα.